Van der Duijn van Maasdamweg 601
3045PE
ROTTERDAM
tel. 06-48956232

20 April 2024, waar een straffe wind waait en het legioen weer in volle getalen aanwezig was, werd er afgetrapt tegen de koploper GLZ. Met de 2 laatste wedstrijden in het achterhoofd hield men langs de kant rekening met een nieuwe oor wassing.

Het eerste kwart was GLZ de betere ploeg, maar meer dan een paar spelden prikken kwam men niet. Het tweede kwart, drukte de bezoekers door en zo verdween de bal uiteindelijk via binnenkant paal binnen 0-1. Echter na dit doelpunt begon Overschie te voetballen, werd men brutaler, duels gewonnen en waren er veel 2e ballen voor de groen witte. Dit alles werd beloond met een doelpunt, op aangeven van Salah was het Vince met een geweldige krul onderkant lat 1-1.

Na rust ging de thuisploeg met dezelfde energie door, wat resulteerde in een vrijetrap die snel werd genomen door Amyrichting Mischa die haast laconiek de bal in het netje schoot en zo stond het ineens 2-1 voor Overschie. GLZ was even de regie kwijt, een steekbal van Jay op Fayrenio die alleen op de keeper af ging maar de bal ging rakelings naast. De voorzettenvan Lindsey ,Sven en Abdoulaye troffen geen doel.

In het 4e kwart waren de rollen weer omgedraaid en gingen de bezoekers uit Delfshaven op zoek naar de gelijkmaker. Zo hadden Amy en Caitlyn hun handen vol en werd Tobias getest op mijn loopvermogen om zodoende de nodige ballen weg te werken. Maar gevaar van GLZ was er zeker, want het werd vanuit de 2e lijn een heuse schiettent. Echter daar stond Otis, “die door afwezigheid van Madley” voor het eerst mocht mee doen. En hoe, Otis plukte de ene na de bal uit de lucht, zelfs in de opvolgende scrimmages wist Otis de ballen te pareren. Zo groeide hij op zijn debuut uit tot de absolute man of the match. Door deze geweldige teamprestatie bleven de 3 punten in Overschie.