3045PE
ROTTERDAM
tel. 06-48956232

Bij een fris windje maar heerlijk zonnetje zijn de dames en heren van Jo-11 weer begonnen met aan een nieuwe competitie programma.
Excelsior '20 was de tegenstander, een tegenstander die afgelopen competitie door het gelijkspel van Xerxes-Overschie kampioen kon worden, maar zelf de laatste wedstrijd verloor.
En dat ze konden voetballen was al vanaf minuut 1 duidelijk. De bezoekers uit Schiedam wonnen nagenoeg alle duel, bepaalde het spel en drukte Overschie terug op eigen helft. Het kon ook niet uitblijven dat er een doelpunt zou vallen en zo stond het met de rust 0-2.
Na de rust deed Overschie nog wat terug d.m.v. een pingel maar kwamen gedurende de wedstrijd gewoon weg te kort en verloor uiteindelijk met 1-4.