Het Hoge Land 25
2652EA
BERKEL EN RODENRIJS
tel. 010-5114795

Het is 3 Februari als RVV Overschie Jo-11 aantreed in en tegen Berkel. In de begin fase was het Berkel dat veelvuldig aan de bal was maar niet echt voor gevaar zorgde. Overschie moest even opstarten maar eenmaal op gang ging de bal van voet naar voet. Na 10 minuten een corner voor Overschie, die belande bij Amy die hem klaar legde voor Fayrenio maar zijn schot werd tegen gehouden echter in de rebound was daar Abdoulaye met de 0-1. Overschie begon langzaam het overwicht te krijgen zo kregen Amy en Lindsey op aangeven van Tobias nog goede mogelijkheden. Een counter van Berkel één op één op Madley maar met geweldig keeperswerk spatte de bal uiteen op de lat. Alleen niet veel later was daar toch ineens de 1-1.
In de rust van het eerste kwart, liet coach Mark op het magneetbord nog eens zien dat er niet door het centrum gevoetbald moest worden maar de ruimte op de vleugels lagen.
Na enkele secondes in het 2e kwart een bal breed op Salah die ging vervolgens tot de achterlijn en een harde voorzet werd er door Fayrenio ingelopen 1-2. Nog geen minuut later, lange bal van Tobias op Fayrenio en nu waren de rollen omgedraaid en liep Abdoulaye de voorzet over de linker vleugel binnen 1-3.  En zo trok in korte tijd Overschie de wedstrijd naar zich toe. Er waren nog grote kansen  voor Mischa, Amy en zelfs voor de af en toe mee opkomende Jay en Rayn. De druk werd  opgevoerd, en Salah in de kluts nog de 1-4 noteerde, Fayrenio voor de 1-5 zorgde en Aboulaye nog voor de rust de 1-6 en 1-7 alle 3 op aangeven van Salah die deze middag te pas en onpas met voorzetten strooide.
In het 3e en 4e kwart was het leuke dat coach Mark hier en daar een positieverandering deed. Dit niet geheel zonder resultaat, want de Overschiese doelpuntenmachine ging gewoon door. Het was dit keer Lindsey die op aangeven van Jay heel behendig de bal langs de keeper schoof 1-8. Je zou nu denken kreeg de tegenstander ook nog de bal? Jazeker want, daar was een dame van Berkel die van grote afstand de bal geweldig in verre bovenhoek liet verdwijnen 2-8. Maar dit was slechts een doekje voor het bloeden want daar kwam Overschie alweer met Abdoulaye 2-9, Salah 2-10, Berkel 3-10 en Lindsey met een schot in de verre hoek 3-11 en de laatste was een harde knal van Ryan 3-12. Wat was dit een fantastische team prestatie en beleving voor de toeschouwers.IMG_1829.jpeg