Sportlaan 2
2641AZ
PIJNACKER
tel. 015-3692141

Zaterdagochtend om 10:45 uur begonnen we aan onze eerste competitiewedstrijd tegen Oliveo JO15-1. De “ voorbereiding” begon allemaal wat stroef want er waren toch wat weer afmeldingen, zelfs nog diezelfde ochtend. Vorige week nog met de geweldige bekeroverwinning tegen CWO in de benen gingen we het veld op.
Dus we starten met elf man en later sloot Anas, was te laat, aan.

Oliveo JO15-1  begon direct met aanvallen en kreeg wat kleine kansjes maar onze keeper Gabriel en verdedigers Nicola,Jurviensel, Jim en Edinho hielden nog steeds de nul. Daarna groeide wij in de wedstrijd en dat resulteerde in de 0-1 van Jayden.
Daarna ging de wedstrijd wat op en neer en kregen beide teams wat kansjes.
Halverwege de eerste helft maakte Oliveo JO15-1 de 1-1 en vlak daarna zetten Jayden in een scrimmage, Rvv Overschie JO15-1 weer op voorsprong, 1-2.

Na de rust was het in het begin een kopie van de eerste helft. Verdedigend hielden we stand en kwamen via onze middenvelders, Rafaël, Diveino, Amir en Jayden met gevaarlijke uitvallen eruit. Via een cornerbal op rechts van Jayden scoorde Jurviensel op een schitterende manier met zijn hoofd de 1-3.
Daarna bleef Oliveo JO15-1 maar aanvallen maar onze keeper Gabriel en onze verdedigers hielden stand. Het middenveld speelde sterk en konden door veel loopvermogen snel aansluiten bij onze spitsen, Jayson en Dima. Eerst kreeg Jayson een kans maar de bal werd net voor de doellijn weg geschoten door de tegenstander. Maar de 1-4 zat in de lucht. Een uitval op links en Jayson werd aangespeeld, hij speelde de keeper uit maar ging te ver naar buiten en speelde daarna de rechtsback uit en schoot op de goal. In eerste instantie pareerde de keeper de bal naar rechts en kwam voor de voeten van Dima, die de bal van dichtbij in de goal schoot, 1-4.
Daarna zag je dat Oliveo JO15-1 er niet meer in geloofde maar Rvv Overschie JO15-1 nog wel en dat resulteerde in weer een doelpunt van Jayden 1-5, zijn derde!
Op links werd Jayden weggestuurd door Jayson en Jayden speelde eerst de laatste man uit en daarna de keeper en schoot de 1-5 in.
Dima had veel gegeven en werd nog gewisseld voor Anas.
De wedstrijd zat erop en de einduitslag 1-5 was niet geheel onverdiend gezien het wedstrijdverloop. Michel en ik willen alle twaalf spelers een zeer groot compliment geven hoe zij deze moeilijke uitwedstrijd hebben gespeeld. Chapeau !!!

Op naar de volgende wedstrijd, zaterdag 3 februari 2024 thuis tegen Nootdorp JO15-2.