Zwaluwen Jeugd Beker O15 1e ronde Groep 3 Tussenronde

Trimpad 12
3135GA
VLAARDINGEN
tel. 010-4749961

Deze bekerwedstrijd was een wedstrijd die naar mijn mening in verband met een onderliggende ijslaag eigenlijk niet gespeeld had mogen worden.
In verband met late afmelding van zieke spelers en één die te laat was begonnen we de wedstrijd met tien man. Al heel snel en wel binnen 10 minuten stonden we 1-3 voor door doelpunten van Jayson, Remi en Diveino. Door de onderliggende ijslaag zag je dat van beide partijen spelers onderuit gingen of niet voluit konden gaan!
We kregen kansen op 1-4 maar uiteindelijk gingen we de rust in met 3-3.
Door blessures is onze “ stand-in “ keeper als laatste man gaan spelen en Diveino, die geblesseerd was in de goal gaan staan en omdat Raphael ook niet aan de 2e helft kon beginnen hadden weer 10 spelers in het veld staan.
Het spel ging op en neer maar CWO scoorde toch van afstand de 4-3. Vlak daarna maakte wij door onze snelle “ kleine” Jayden de 4-4. Daarna kreeg zowel CWO als wij kansen om een voorsprong te nemen. Een uitval van ons en Jim werd in het strafschop gebied aangetikt door zijn tegenstander en de scheidsrechter kon niets anders doen dan ons een strafschop te geven. Jim pakte de bal en nam zelf deze strafschop en scoorde met een beheerste bal de 4-5.
Daarna waren er nog spannende minuten maar wij hielden stand en zijn een ronde verder!
Een pluim voor alle elf spelers, die er hard voor hebben gestreden, chapeau !!!

Zaterdag onze 1e wedstrijd in de 2e klasse uit tegen Oliveo JO15-1