Het Hoge Land 25
2652EA
BERKEL EN RODENRIJS
tel. 010-5114795

25 November, waar er na 3 afgaste wedstrijden weer gevoetbald werd, dit keer in en tegen Berkel Jo11-4. Het eerste kwart was erg rommelig en was het Berkel dat 3 goede mogelijkheden kreeg op de openingstreffer. Het was Lindsey, die namens Overschie een schot loste op het goal maar daar bleef het ook bij. In 2e kwart was het Fay die op aangeven van Amy gevaarlijk werd, maar zijn inzet werd gepareerd. Het was Berkel dat met een goede aanval over rechts voor de 1-0 zorgde. Toch kwam Overschie ondanks de achterstand steeds beter in het spel en kwamen er enkele mogelijkheden voor Fay via Amy en Sven. Achterin, na het inspelen van Tobias op Jay, kwam de bal bij Vince die zijn schot voorlangs zag gaan en Mischa in de rebound één schoenmaat te klein. Overschie nam het initiatief over, Amy vanuit de defensie een balletje op Fay die met een kleine dribbel assist op Salah gaf die met een heerlijk stiftje de 1-1 noteerde.  Minuut later rechts op het middenveld een vrije trap voor Overschie, Vince achter de bal en met een weergaloze poeier joeg hij “ala Ronald Koeman in de Europacup Finale FC Barcelona – Sampdoria uit 1992” de bal in de touwen 1-2.
Na de limonade was het Berkel dat direct orde op zaken stelde en binnen enkele minuten de achterstand omboog naar een voorsprong van 3-2. Toch was het Overschie dat druk zette, met kansen van Salah, 2 kopkansen van Abdoulaye, corners van Vince, afstandsschot van Lindsey, voorzetten van Sven en Mischa, schot van Amy…..maar de bal ging er op miraculeuze wijze niet in.
Trainer Mark had in de rust nog zo benadrukt achterin elkaar niet te hard aanspelen, aannemen en binnenkant voet passen en elkaar vooral niet in de weg lopen…. 3x raden wat er bij het uitverdedigen gebeurde……precies en zo kon Madley zonder dat hij er iets aan kon doen de bal voor de 4e keer uit het netje halen. En zo was het verzet gebroken en scoorde Berkel nog een schitterde 5-2. Terwijl de donkere wolken zich boven het Sportpark Het Hoge Land stapelde en iedereen nog een keer getrakteerd werd op een hevige regenbui viel in de slot seconde ook nog de 6-2.