2652EA
BERKEL EN RODENRIJS
tel. 010-5112006

Er in blijven geloven.

Op het mooie sportcomplex in Berkel stond TOGB Jo11-8 vs RVV-Overschie Jo11-1 op het program. In het eerste kwart was het al duidelijk dat het 8e jeugdteam Jo-11 uit Berkel niks zegt over de voetbalkwaliteiten, want de gastheren bepaalden het spel en al snel was daar de 1-0. TOGB drukte door maar stuitte keer op keer op de geweldig keepende Madley, echter met een mooie aanval was daar dan toch de 2-0. In het 2ekwart kwam Overschie goed uit de startblokken, het was Fay die druk zette, de bal wist te veroveren en met een bekeken steekballetje de goed meelopende Shane bediende die de 2-1 binnenschoot. TOGB schrok wakker en beantwoorde het met een 3-1 en ging naarstig opzoek naar meer doelpunten, maar bleef gelukkig slechts 3-1 bij rust.

Na de limonade was daar een goede combinatie op links: Fay naar Caitlyn, Caitlyn naar Jay, Jay op rechts met een diepe balnaar Lindsey die de bal fantastisch in de verre hoek schoot 3-2. TOGB was even de regie kwijt wat resulteerde in gerommel achterin, waar Shane de bal onderschepte en met een geweldig schot de keeper kansloos liet 3-3. Overschie werd brutaler en het spel golfde in het 4e kwart over en weer. Zo was het Sven die op links een voorzet gaf die voorlangs ging en op rechts voorzet van Salah niet goed verwerkt kon worden. Een beroerde achterbal van de keeper, zo voor de voeten van Vince die zich geen moment bedacht en daar was zowaar de 3-4 voorsprong. De vlag kon nog niet uit, want TOGB werd weer wakker maar, met “de vorige in de laatste seconde 5-6 nederlaag nog in het achterhoofd”, viel er nu achterin niks te halen er werd door zowel Tobias, Amy, Jay als Mischa nog een tandje bijgezet. Als er dan toch nog een bal doorkwam, was daar Madley weer om de ballen uit het doel te houden. Met nog 3 minuten te spelen was daar een pass van Jay op Vince, die er op rechts vandoor was en met een goede voorzetFay bereikte. Heel behendig noteerde hij de 3-5 eindstand.