3045PE
ROTTERDAM
tel. 010-4658970

Dubbele stap.
Zaterdag 2 September waar een wolkendeken laag boven het veld hing, was het Shane die de score opende 1-0 namens Overschie tegen Rotterdam United (RU). RU counterde paar keer op links, maar werd goed verdedigd door Tobias. Op links een pass van Lindsey op Vince, maar zijn inzet werd knap gepareerd. Een goede aanval van RU en het stond weer gelijk 1-1. RU zette aan en daar was snel de 1-2. Op het middenveld een perfecte assist van Amy op Shane daar was de gelijkmaker 2-2. Ryan ontfutselde de bal, waarna Jay Vince op links diep stuurde en voor de voorsprong zorgde 3-2.  Het spel golfde over en weer in een zeer vermakelijke 1e helft. Wat gerommel op het middenveld waar Shane er als de kippen bij was en vrij door tocht had naar het doel en knap voor de 4-2 zorgde. Maar daar was het antwoord van RU, 4-3. Daarna met een fantastische vrije trap die onhoudbaar was voor Madley 4-4. Nog net voor de rust Ryan met een steekbal op Vince, die met een heerlijk bekeken stiftje de 5-4 scoorde.
In de 2e helft, waar langzaam maar zeker de wolkendeken ruimte maakte voor een klein zonnetje, was Sven er op links vandoor en gaf een voorzet aan Amy, die de bal rakelings naast kopte. Echter daar was de gelijkmaker van de spits van RU die zijn 5e doelpunt van de ochtend zou noteren 5-5. Het was Salah die met een poeier voor de 6-5 zorgde. En zo brak er een spannende slotfase aan waar Caitlyn defensief nog een paar keer handelend moest optreden. En zo werd de overwinning over de streep getrokken. De vreugde was terecht groot want JO9-1 is deze zomer niet doorgeschoven naar JO10-1, maar naar JO11-1 en speelde voor het eerst op een half veld.