3062NX
ROTTERDAM
tel. 010-4120516

Inzet
Onder een grote deken mist klonk het fluitsignaal van Excelsior Jo11-4 en RVV Overschie Jo11-1. De eerst gevaarlijke kans was voor Overschie na een pass van Vince op Shane, helaas ging de bal voorlangs. Daarna was het voornamelijk Excelsior wat het initiatief nam en voor continue gevaar zorgde, maar daar was Madley die het doel met een paar geweldige reddingen schoon hield. Dit was het beeld van het eerste en tweede kwart, totdat ineens Lindsey met een bekeken balletje Salah op de keeper afstuurde die hem binnenkant paal afrondde 0-1.
Na de limonade werd door trainers Mark en Kevin het team iets anders neergezet. Direct op links na goed doorzetten van Shane met een voorzet op Sven, die de bal met een krul om de keeper schoot en de 0-2 noteerde. Nog niet bijgekomen van dit doelpunt, was het Jay met een steekbal op Salah die vervolgens bij de cornervlag zijn tegenstander met bal achter het standbeen langs verschalkte en op zijn voorzet kon Shane nog net puntje van zijn schoen tegen de bal zetten 0-3. Het wederom in grote getalen aanwezige publiek op Woudestein klapte hun handen stuk. Nog in hetzelfde 3e kwart, een gelijke situatie allen op rechts. Ryan met een diepe bal op Salah die breed legde op Sven en in de rebound Shane met de 0-4. Wederom Shane die goed doorkwam op rechts, zijn voorzet werd totaal verkeerd ingeschat door de keeper en verdween zomaar in het doel 0-5.
In het laatste kwart waar het in rap tempo oplopende temperatuur alle inzet bemoeilijkte, zette Excelsior nog flink aan, maar door onverzettelijkheid van Amy, Caitlin en Tobias hielden zij de pot achterin dicht. Vlak voor tijd viel dan toch de ere treffer 5-1 voor de Kralingers. En zo werden de 3 punten in een zeer vermakelijke wedstrijd mee terug naar Overschie genomen.